10 Haziran 2016 Cuma

Palyaço ve Hayal Gücü

                                   

İnsanın hayal gücü bakımından en verimli olduğu yaş 5 ‘tir. Çocuklar belli yaşa kadar sınırsız güçte kullanabildikleri bu verimli tarlayı bir süre sonra köreltmeye başlamaktadır. Gerek çevre faktörü gerekse aile ortamı ile birlikte bu renkli dünya bir süre sonra kendini gerçekliğe bırakmaktadır. Çocuğunuzun yaratıcılığı açısından bu durum ilerleyen zamanlarda onun faydasına olacaktır. Yani bu olguyu köreltmek yerine güçlendirmeyi seçtiğinde hayatının her bir anında diğer insanlardan bir adım ileride olacaktır. Oynadığı bireysel ve grup oyunları ya da daima özgünlüklerini ortaya koyabileceklerdir. Çalışma hayatına atıldıkları zaman işte bu tarlanın mahsulünü toplamaya başlayabilecekler. 



Şimdi çocuğunuzun palyaço ile olan ilişkisine geçelim. Palyaçoluk çocuğunuzun küçüklükten itibaren hayal gücü için önemli bir etkendir burada işin içine bireysel oyunlar grup oyunları ve topluluk oyunları gelmektedir. Çocuğunuz bu şekilde birey olduğunu anlayacak ve artık daha farklı davranmaya başlayacaktır hayal gücü sayesinde oynadığı oyunlardan çizdiği resimler de ve ayrıca gittiği yerlerde daha farklı şeyleri görmeye başlayacaktır. Çocuğunuz Bu sayede sanatla olan ilişkisinde hızlı ve doğal bir yol izleyecektir hayal gücü ufku genişleyen Çocuğunuz çizdiği resimler de dinlediği müzikler de Farkındalık yaratmak için özgünlüğü seçecektir. Palyaço 2 saatlik gösteri içinde etkinlik boyunca yaptığı aktiviteler sayesinde sizin ve çocuğunuzun olabildiğince gelişmesini sağlayacaktır Bu sadece bir oyun oynamak değil ayrıca da gelişim sürecidir. Palyaço dediğimiz kavram belki çocuğunuzun okulda öğrenemediği şeyleri sadece bir oyun içinde üretebilen bir insandır. Bizler palyaço kiralama hizmeti verirken bunun yanında sizlere ucuz ve kaliteli bir hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz yaptığımız işin zorluğunun farkındayız çünkü çocuklarla ilgilenmek Onlarla iletişim kurabilmek sanıldığından daha zor bir şeydir onlara iyi ve kötüyü ayırt edebilme yetisine sahip olduklarını hissettirmeniz gerekir. Hayal gücünün onlara kazandıracağı şeylerin başında hayata karşı sağlam bir iradeyle durmak gelir kötü sonuçlar karşısında pes etmemek farklı yollara girmek çözüme daha hızlı ulaşmak bunların başında gelir. Yapılan işlerde Gördüğümüz kadarıyla hayal gücü olduğu sürece Daha yaratıcı bir şekilde hayata Vakıf olabilen kişi önünde olan işlerin zorluğu karşısında hiçbir zaman yılmayacaktır.

Çocuk ve Aile


Çocukların gelişimi ailede başlar. Burada en önemli iş sizlere düşmektedir. Çocuğunuzu hiçbir şekilde kısıtlamadan onun hayal gücünü besleyip geliştirebilirsiniz bunları yapacak olan sizlersiniz. Onunla bol bol vakit geçirip oyunlar bugün de okula gittiği zamanda en önemli iş öğretmenlere düşmektedir. Burada eğitim faktörü olduğu için çocuğunuz artık hayal gücünden kopup gerçek dünyaya adım atmaktadır. Gerçeklik ve yaratıcılık arasında bulunan ince çizgi üzerinde dengesini kaybetmemesi gerekir. Bizler BİPALYAÇO olarak verdiğimiz hizmette hem sizleri hem de çocuğunuzun kişisel gelişimini ön planda tutmaktayız. İstanbul için Palyaço kiralama hizmeti veren şirketimize 7/24 ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder